U bekijkt het archief van 2015-2016Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: VOSSELAAR VV B - KFC MEER (speeldag 28 op 16-04-2016)

Eindstand: VOSSELAAR VV B 12 - 3 KFC MEER

Voor de laatste wedstrijd van het seizoen had de delege een privé-chauffeur ingehuurd. Ei zo na was dit geen clever idee vermits de privé-chauffeur in kwestie zijn bolide bijna in de prak reed maar gelukkig kwamen we met de schrik vrij....

Vliegensvlug bereikten we Vosselaar en ook "de bus", met heel wat schoon volk aan boord, bereikte nog ruimschoots op tijd de "place-to-be". Toen tenslotte ook onze befaamde gele panda de konijnenberg bereikte konden we de speciaal voor onze meiden gereserveerde kleedkamer gaan opzoeken.

Vermits het dus vandaag de laatste wedstrijd van dit seizoen was besloten we om de gehele kern mee te nemen en ook al was het vandaag tegen het ongeslagen Vosselaar de trainsters besloten terecht om iedereen vandaag voldoende speeltijd te geven. Zo starten we de wedstrijd met hier en daar een wijziging wat de automatismen niet altijd ten goede kwam, geheel begrijpelijk uiteraard. Onze meiden zaten niet onaardig in de wedstrijd maar helaas vielen de thuisdoelpunten een beetje te gemakkelijk waardoor er na het eerste kwart een 2-0 achterstand op het scorebord prijkte. Aan inzet zeker geen gebrek bij onze meiden en ze deden wat ze konden maar ze konden niet verhinderen dat de blauwwitte thuisjongens nog 4 maal de weg naar onze netten vonden : 6-0 bij de rust. Wij konden daar een gevaarlijke vrije schop van Sophie en een solo van Kato tegenover plaatsen, voorlopig helaas zonder succes. Wie dacht dat het een walk-over zou worden kwam na de rust toch even bedrogen uit. Zonder iemand te kort willen doen starten we het tweede bedrijf met onze, op papier, vaste formatie. Dit liet zich al onmiddellijk gevoelen en onze meiden zaten meteen goed in de wedstrijd. Toen Moira met een fijnbesnaarde pas onze spits Nienke bereikte was de eer verdiend gered : 6-1. Ook Sophie waagde nog eens haar kans met een ferme uithaal maar de bal ging er wederom net niet in en ook Nienke was superdicht bij ons tweede doelpunt. We hadden nu de bovenhand en Larissa scoorde een schitterend doelpunt na een aanval over verschillende stationnetjes : 6-2. Toen Larissa even later ook een mooie assist in petto had voor ons Nienke werd het warempel 6-3 en was het toch even rood alarm bij de ongeslagen thuisploeg en zaten we weer helemaal in de match en lieten we ook in Vosselaar zien dat onze meiden zeker goed kunnen sjotten. Net voor affluiten van het derde bedrijf scoorde ook de thuisploeg nog, 7-3. In het vierde kwart werd er weer volop geroteerd zodat iedereen voldoende minuten kon maken. We moesten echter nog 5 doelpunten incasseren en ook doelvrouw Hayley moest het veld verlaten met een handblessure. Thuiscoach Jhonny was er echter als de kippen bij om zijn hulp aan te bieden en ons van het nodige ijs te voorzien : chapeau !

De supersportieve wedstrijd eindigde alzo op een dikverdiende 12-3 voor de blauwwite jongens, proficiat en veel succes volgend seizoen bij de U12 in een hoger niveautje!

Zowel de thuisspelertjes, trainer Jhonny, zijn afgevaardigde, de thuissupporters en zelfs de vrijwilligers in de kantine toonden stuk voor stuk groot respect voor ons meidenploegje, we kunnen alleen maar zeggen : dankjewel en we mogen gerust zeggen dat de U11 van Vosselaar een geweldig voorbeeld zijn hoe de tegenstander met respect te behandelen : chapeau !

Op de terugweg gooide de privé-chauffeur heel wat beats door zijn boxen en zo werd het een aangename terugreis en voorbode voor wat komen zou....Den delege, hij was helaas alleen, vond dat hij zo "droog" het seizoen niet kon afsluiten en besloot in Meer nog een plaatselijk etablissement op te zoeken om het seizoen in stijl af te sluiten. Het werd een geweldige namiddag en avond die helaas niet zo geweldig eindigde.....Maar s'avonds grote man, s'morgens grote man (al was het niet van harte....).

Aan iedereen hartelijk dank voor het fantastische seizoen met heel wat hoogtepunten en overwinningen. Nog 1 tornooike en de familiedag en dan kan de riem er enkele maanden af.

De ploeg van vandaag : Hayley, Hannah, Sophie, Tooske, Lore, Jana, Kylie, Larissa, Fien, Kato, Moira, Nienke en Yasmin.