U bekijkt het archief van 2015-2016Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Jeugdnieuws
Nationale talentendagen meisjes U12
21 mei 2016 om 09:10:44

Nadat een aantal meisjes van onze meisjesvoetbalploeg enkele keren hadden deelgenomen aan de provinciale talentendetectiedagen in Wommelgem viel er bij Kato De Bruijn, Larissa De Weerdt en doelvrouw Hayley Koyen een uitnodiging in de bus voor de nationale talentendetectiedagen in het nationale trainingscentrum van de KBVB in Tubeke. Uit deze selectie zullen later vermoedelijk enkele meisjes geselecteerd worden die in aanmerking komen voor het nationale jeugdelftal (U12). Afgelopen woensdag (18 mei) was het zover en begaven onze drie meiden zich naar Tubeke, toch wel een beetje spannend allemaal. Toen onze meiden stonden te wachten wisten ze toch even niet goed wat ze zagen wanneer ze verschillende meiden zagen toekomen van o.a. RSC Anderlecht, KAA Gent, Standard Luik, Zulte Waregem, Sinaaii Girls etc. En jaja, ook drie meiden van onze eigenste KFC Meer. Om stipt half twee werden de meiden naar binnen geroepen waar ze een hesje met een bepaalde kleur en nummer kregen toegewezen zodat de aanwezige scouts en begeleiders alles goed konden noteren wat goed en misschien minder goed was. Eerst moesten de meiden verschillende trainingsvormen uitvoeren op het overdekte kunstgrasveld in een mooie indoorhal. Hier werden onder meer hun technical skills uitvoerig getest met allerlei oefeningen (o.a. dribbelen tussen kegels, in een vierkant de bal rondspelen, passvormen en zo veel meer). Na de oefeningen en een korte pauze gingen de meiden met zijn allen (9 doelvrouwen en 39 speelsters) naar buiten om op de buitenvelden (die perfect gemaaid waren met een robotje) wedstrijdvormen van 5 vs 5 te spelen zodat men hier ook de skills van de meiden kon beoordelen. Om 17.00u werden de laatste wedstrijdjes gespeeld en kregen de meiden ook nog aquarius en een rijstvlaaike vooraleer de terugweg naar Meer kon worden aangevat. Ook nog even vermelden dat ook de medische omkadering perfect was. Toen Larissa ongelukkig een bal op haar pols kreeg stonden de aanwezige arts en kiné onmiddellijk paraat om de eerste zorgen toe te dienen, top ! Zo werd het voor Hayley, Kato en Larissa en hun aanverwanten een superleuke namiddag en super leerrijke ervaring. Ook een dikke pluim op de hoed van onze twee trainsters Petra Brosens en Liesbeth Brosens die de afgelopen jaren met onze meiden werkelijk een huzarenstukje hebben verricht. Als je ziet waar ze nu staan tegenover een drietal jaar geleden is dit eigenlijk bijna niet te geloven. Ook een dikke proficiat aan alle andere meiden van onze ploeg en laat deze selecties voor al onze meisjes en alle jeugdspelers van KFC Meer een stimulans zijn om de volgende seizoenen er weer volop tegenaan te gaan !

(verslag : den delege met dank aan T1 Petra voor een relaas van de feiten en Petra / Tracy / Annelies voor de foto's).

).

Hier zie je ook nog enkele sfeerfoto's.

U11 tornooi
30 apr 2016 om 17:13:02

Vandaag was het weer tijd voor ons jaarlijks U11 tornooi. Het weer zat, naar huidige normen, heel goed mee dus iedere ploeg kon er vol voor gaan.

Voor ons U11B tornooi waren volgende ploegen ingeschreven: Hoogstraten VV, KFC Flandria, KFC Meer en KFC Wuustwezel. Uiteindelijk mocht Wuustwezel de beker in de lucht steken!

Voor ons U11A tornooi waren volgende ploegen ingeschreven: Racing Emblem, KFC Meer, KFC Minderhout en VNA Wortel. Uiteindelijk kroonde Racing Emblem zich tot winnaar!

Enige kanttekening voor vandaag was de spijtige belssure van een speler van Flandria die met een ambulance weggevoerd moest worden. We wensen hem dan ook via deze weg veel beterschap toe!

Trainers jeugdploegen
29 apr 2016 om 14:39:06

Om ervoor te zorgen dat iedereen met veel plezier elke week kan komen voetballen, heb je trainers nodig. Voor volgend seizoen zijn wij nog op zoek naar trainers voor onze jeugdploegen. Iedereen met een passie voor voetbal en het hart op de juiste plaats mag zich aanmelden.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Koen Janssens (koen.janssens25@gmail.com), Jan Kustermans (jan.kustermans@gmail.com) en/of iemand anders van het jeugdbestuur.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in ons team!

Jeugdtornooi U11
29 apr 2016 om 11:38:31

Nu zaterdag 30 april vindt ons jaarlijks U11 tornooi plaats waar zowel onze U11A (jongens) als U11B (meisjes) het beste van zichzelf zullen geven.

De eerste wedstrijden worden op gang getrapt om 09.30u stipt, de laatste wedstrijden starten om 12.00u.

Supporters op post !!!

Pasavond KFC Meer Jeugd --> een succes!!
28 apr 2016 om 07:12:17

Met ongeveer 140 waren ze gisteren. Mensen die kwamen kijken naar de nieuwe Joma clubkleding en die hebben kunnen profiteren van onze unieke actie.

Bij deze willen we onze sponsor ArteZ ook nog bedanken. Mede dankzij hen hebben we deze actie kunnen doen voor u.

Door de talrijke opkomst waren er soms iets langere wachtrijen dan voorzien. Onze excuses hiervoor.

Hierbij stopt het natuurlijk niet, het is slechts een begin. Binnenkort zal de volledige KFC Meer kledinglijn beschikbaar zijn voor u via verschillende kanalen. Wanneer de praktische zaken hieromtrent geregeld zijn, zullen we verder communiceren over hoe, waar en wanneer u artikelen kan verkrijgen.

Namens het jeugdbestuur

Jaarlijkse Barbeque op zaterdag 28/05 :
26 apr 2016 om 09:44:02

REMINDER: Pasavond KFC Meer Jeugd --> eenmalige unieke actie! Mis het niet!
25 apr 2016 om 07:04:09

Meer info te verkrijgen bij trainers/afgevaardigden/jeugdbestuur

wedstrijd U11 meisjes - U11 jongens
20 apr 2016 om 21:29:54

In de plaats van een training namen de U11 jongens en U11 meisjes het tegen elkaar op. Beide teams gaven zich volledig om toch maar niet het onderspit te moeten delven. De sportieve tweestrijd eindigde op een billijk 2-2 gelijkspel en zo kon iedereen met een tevreden gevoel (de meisjes misschien toch nog ietsje meer als de jongens) het speelveld verlaten.

Ook de talrijk opgekomen toeschouwers van de beide ploegen werden in de watten gelegd toen een verdwaalde frigoboxtoerist hen van de nodige drank kwam voorzien : top !

Na de wedstrijd poseerden de beide ploegen nog samen voor de foto !

 

KFC Meer is op zoek naar trainer voor U21 / Juniors
05 apr 2016 om 15:25:40

Huidige trainer Robin Muesen heeft aangegeven dat hij na dit seizoen stopt als trainer . Wij willen hem hierbij nogmaals bedanken .

Maar wij kijken ook vooruit en gaan dus op zoek naar een trainer voor het volgende seizoen . Kandidaten kunnen zich melden via

email     info@kfcmeer.be      of

tel     03/315.92.31    Marc Dufraing

U7, U8 & U9 tornooi
28 mrt 2016 om 18:39:04

De weergoden leken ons in het begin niet gunstig gezind. Maar op uitzondering van 1 felle bui viel het al bij al nog mee. We hebben zowaar nog kunnen profiteren van de zon. Het heeft de deelnemende ploegen geïnspireerd om er een leuk tornooi van te maken.

Bij het U7 tornooi waren volgende ploegen vertegenwoordigd: KFC Horendonk, KFC Meer, KFC Meerle, KSK Merksplas en Loenhout SK. Uiteindelijk heeft KSK Merksplas zich als winnaar gekroond van het tornooi. Hieronder poseert de ploeg trots met de gewonnen beker.

Bij het U8 tornooi waren volgende ploegen vertegenwoordigd: Excelsior Essen, KFC Meer A, KFC Meer B, KSK Oosthoven, KVV Vosselaar, KSK Weelde. Uiteindelijk heeft Excelsior Essen zich als winnaar gekroond van het tornooi. Hieronder poseert de ploeg trots met de gewonnen beker.

Bij het U9 tornooi waren volgende ploegen vertegenwoordigd: SC City Pirates, K. Racing Emblem, Hoogstraten VV, KFC Lentezon Beerse, KFC Meer, KSK Merksplas, Minderhotu VV, KFC Poppel. Uiteindelijk heeft KSK Merksplas zich als winnaar gekroond van het tornooi. Hieronder poseert de ploeg trots met de gewonnen beker.

Nog enkele sfeerfoto's