U bekijkt het archief van 2015-2016Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Nieuws
DoelpuntenLaatste uitslagen 1e ploeg - 3e Provinciale C Speeldag 30 op 17-04-2016Rangschikking
ThuisclubAndere clubVerslag
K. FC POPPEL30KVV DOSKO
K. SAV. ST. DIMPNA40FC WEZEL SPORT
K. ZWAL. OLMEN71KFC MEER
KFC EZAART SPORT22VERBR. ARENDONK
KFC FLANDRIA34FC ZWANEVEN
KFC ZAMMEL05KFC MOL
KSK OOSTHOVEN23K. VRIJH. HERSELT
ST. JOZEF41FC GIERLE

Klik hier voor alle uitslagen en komende speeldagen van 1e ploeg - 3e Provinciale C
foto ( ploeg ) van de week
23 mei 2016 om 19:08:57

Deze U-11 Prea-miniemen meisjes (AB) boekten regelmatig mooie resultaten met als beloning dat er bij 3 van deze meisjes " Kato De Bruijn, Larissa De Weerdt en doelvrouw Hayley Koyen " een uitnodiging in de bus viel voor de nationale talentendetectiedagen in het nationale trainingscentrum van de KBVB in Tubeke. Uit deze selectie zullen later vermoedelijk enkele meisjes geselecteerd worden die in aanmerking komen voor het nationale jeugdelftal (U12). 


Nationale talentendagen meisjes U12
21 mei 2016 om 09:10:44

Nadat een aantal meisjes van onze meisjesvoetbalploeg enkele keren hadden deelgenomen aan de provinciale talentendetectiedagen in Wommelgem viel er bij Kato De Bruijn, Larissa De Weerdt en doelvrouw Hayley Koyen een uitnodiging in de bus voor de nationale talentendetectiedagen in het nationale trainingscentrum van de KBVB in Tubeke. Uit deze selectie zullen later vermoedelijk enkele meisjes geselecteerd worden die in aanmerking komen voor het nationale jeugdelftal (U12). Afgelopen woensdag (18 mei) was het zover en begaven onze drie meiden zich naar Tubeke, toch wel een beetje spannend allemaal. Toen onze meiden stonden te wachten wisten ze toch even niet goed wat ze zagen wanneer ze verschillende meiden zagen toekomen van o.a. RSC Anderlecht, KAA Gent, Standard Luik, Zulte Waregem, Sinaaii Girls etc. En jaja, ook drie meiden van onze eigenste KFC Meer. Om stipt half twee werden de meiden naar binnen geroepen waar ze een hesje met een bepaalde kleur en nummer kregen toegewezen zodat de aanwezige scouts en begeleiders alles goed konden noteren wat goed en misschien minder goed was. Eerst moesten de meiden verschillende trainingsvormen uitvoeren op het overdekte kunstgrasveld in een mooie indoorhal. Hier werden onder meer hun technical skills uitvoerig getest met allerlei oefeningen (o.a. dribbelen tussen kegels, in een vierkant de bal rondspelen, passvormen en zo veel meer). Na de oefeningen en een korte pauze gingen de meiden met zijn allen (9 doelvrouwen en 39 speelsters) naar buiten om op de buitenvelden (die perfect gemaaid waren met een robotje) wedstrijdvormen van 5 vs 5 te spelen zodat men hier ook de skills van de meiden kon beoordelen. Om 17.00u werden de laatste wedstrijdjes gespeeld en kregen de meiden ook nog aquarius en een rijstvlaaike vooraleer de terugweg naar Meer kon worden aangevat. Ook nog even vermelden dat ook de medische omkadering perfect was. Toen Larissa ongelukkig een bal op haar pols kreeg stonden de aanwezige arts en kiné onmiddellijk paraat om de eerste zorgen toe te dienen, top ! Zo werd het voor Hayley, Kato en Larissa en hun aanverwanten een superleuke namiddag en super leerrijke ervaring. Ook een dikke pluim op de hoed van onze twee trainsters Petra Brosens en Liesbeth Brosens die de afgelopen jaren met onze meiden werkelijk een huzarenstukje hebben verricht. Als je ziet waar ze nu staan tegenover een drietal jaar geleden is dit eigenlijk bijna niet te geloven. Ook een dikke proficiat aan alle andere meiden van onze ploeg en laat deze selecties voor al onze meisjes en alle jeugdspelers van KFC Meer een stimulans zijn om de volgende seizoenen er weer volop tegenaan te gaan !

(verslag : den delege met dank aan T1 Petra voor een relaas van de feiten en Petra / Tracy / Annelies voor de foto's).

).

Hier zie je ook nog enkele sfeerfoto's.

foto ( ploeg ) van de week
16 mei 2016 om 18:29:58

Nog eens ééntje uit de oude doos :

Het eerste elftal anno 1956 - 1957 met :

B.- Felix Krijnen, Jan snoeys, Jos Wils, Arnold Van Aperen, Frans Roos, Jef Roos en vaste vlaggenier Jos Fockaert.

O.- Staf Hendrickx, Jan Vervoort, Frans Lambregts, Jos Van Der Velden en Jaak Muesen.

foto ( ploeg ) van de week
09 mei 2016 om 18:58:05

Deze jongens ( Reserven B. ) zorgden voor een onvergetelijk afscheid . De match tegen de veteranen van Wuustwezel werd wel verloren maar het feestje nadien maakte veel goed, na vijftien jaar Bee te zijn geweest geef ik nu de fakkel door.

B.- Sander Embrechts, Stef Schalk, Danny Jansen, Art Laurijssen, Stef Verschueren, Wim Van Doninck, Dennis Lambregts, Geert Stes, Mario Vriends, Jonas Goris, Marco Laurijssen, Alex Verschueren.

O.- Kleinzoon Sem Van Besauw, Ik, Tim Van Hemelen, Jelle Krijnen, Rony Aerts, Tom Laurijssen, Wouter Brees, dennis Adams.

foto van de week
02 mei 2016 om 17:41:41

De kapitein van Westmalle feliciteert onze Meerse skipper Jan Goetschalckx met het behalen van de eerste titel in de clubgeschiedenis, in het seizoen 1973-1974 ( Westmalle eindigde derde op vier punten )

U11 tornooi
30 apr 2016 om 17:13:28

Een verslag kan u vinden onder "Jeugd"

Trainers jeugdploegen
29 apr 2016 om 14:39:06

Om ervoor te zorgen dat iedereen met veel plezier elke week kan komen voetballen, heb je trainers nodig. Voor volgend seizoen zijn wij nog op zoek naar trainers voor onze jeugdploegen. Iedereen met een passie voor voetbal en het hart op de juiste plaats mag zich aanmelden.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Koen Janssens (koen.janssens25@gmail.com), Jan Kustermans (jan.kustermans@gmail.com) en/of iemand anders van het jeugdbestuur.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in ons team!

Jeugdtornooi U11
29 apr 2016 om 11:38:31

Nu zaterdag 30 april vindt ons jaarlijks U11 tornooi plaats waar zowel onze U11A (jongens) als U11B (meisjes) het beste van zichzelf zullen geven.

De eerste wedstrijden worden op gang getrapt om 09.30u stipt, de laatste wedstrijden starten om 12.00u.

Supporters op post !!!

Pasavond KFC Meer Jeugd --> een succes!!
28 apr 2016 om 07:12:17

Met ongeveer 140 waren ze gisteren. Mensen die kwamen kijken naar de nieuwe Joma clubkleding en die hebben kunnen profiteren van onze unieke actie.

Bij deze willen we onze sponsor ArteZ ook nog bedanken. Mede dankzij hen hebben we deze actie kunnen doen voor u.

Door de talrijke opkomst waren er soms iets langere wachtrijen dan voorzien. Onze excuses hiervoor.

Hierbij stopt het natuurlijk niet, het is slechts een begin. Binnenkort zal de volledige KFC Meer kledinglijn beschikbaar zijn voor u via verschillende kanalen. Wanneer de praktische zaken hieromtrent geregeld zijn, zullen we verder communiceren over hoe, waar en wanneer u artikelen kan verkrijgen.

Namens het jeugdbestuur

Jaarlijkse Barbeque op zaterdag 28/05 :
26 apr 2016 om 09:44:02