U bekijkt het archief van 2015-2016Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC MEER B - K. VLIMMEREN SP. B (speeldag 10 op 07-11-2015)

Eindstand: KFC MEER B 1 - 2 K. VLIMMEREN SP. B

Afgelopen weekend speelde we tegen de kampioen van vorig jaar (Vlimmeren).

De eerste kans van de wedstrijd was voor Vlimmeren en werd door Gert goed uit de hoek gehaald. Nadien kwamen we veel sterker in de wedstrijd en dat resulteerde in verschillende kansen, Jonas Goris trapte met een schicht op doel maar deze werd door de keeper gepakt en Art Laurijssen miste de kans in de herneming 23'.  Even later in de 26' hield Gert ons van een achterstand eerst keerde hij een bal van de lijn, en 1 minuut later werd een kans van Vlimmeren onbegrijpelijk gemist. De eerste helft ging goed op en neer en het was aangenaam om naar te kijken, met verschillende kansen van beide ploegen ! In de 36' moest Gert al weer zijn klasse tonen om een bal uit de rechter beneden hoek te halen. Maar even later in de 38' speelde Wouter met een schitterende pas Jan in de diepte en deze twijfelde geen seconde en plaatste zo de verdiende 1-0 op het bord, we gingen de rust in met een voorsprong van 1-0. In de tweede helft kwam Vlimmeren veel sterker uit de kleedkamer en dit resulteerde in verschillende kansen. In de 58' minuut knalde Vlimmeren een bal op de kruising. Enkele minuten later was het dan toch prijs voor Vlimmeren, na een zeer mooi afstandschot die ook op de kruising belande, scoorde de nr 7 van Vlimmeren de bal in de herneming 1-1. We bleven echter opzoek gaan naar de eerste thuis overwinning. De onvermoeibare Jelle Krijnen werd nog weggestuurd  door Geert Stes maar Jelle miste maar net. Maar helaas was het Vlimmeren dat in de 74' een doelpunt scoorde op corner 1-2. We noteerde nog een reuze kans van Jan maar de bal wilde er maar niet in, ook een vrije trap van Dax werd gepakt door de bezoekende doelman. Hierdoor eindigde de wedstrijd op een 1-2 verlies. We onthouden vooral het betere spel en als we zo blijven voort spelen zullen we zeker nog punten pakken (hopelijk te beginnen  met de volgende wedstrijd op Poppel).

Gert Martens - Jelle Krijnen - Tim Van Hemelen - Geert Stes - Rony Aerts - Stef Schalk - Wim Van Doninck - Art Laurijssen - Jan Geerts - Tom Laurijssen - Wouter Brees - Dennis Lambregts - Jonas Goris - Kristoff Verschueren - Sander Embrechts.