U bekijkt het archief van 2015-2016Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KSK WEELDE B - KFC MEER B (speeldag 9 op 31-10-2015)

Eindstand: KSK WEELDE B 4 - 1 KFC MEER B

Onder een stralende zon gingen we met de B's op bezoek bij Weelde, opzoek naar onze 2de overwinning van het seizoen.
Na een eerste studieronde bleek Weelde als beste ploeg uit de startblokken te gaan, sommige van onze spelers hadden duidelijk nog last van de alcohol die zij de dag van te voren genuttigd hadden. In de beginfase kregen we het spel moeilijk in handen en dit resulteerde in verschillende hoekschoppen voor de thuisploeg.  Gert schudde in de beginfase een schitterende save uit zijn mouwen. Na een eerste grote kans van Jan die hij besloot op de voeten van de keeper kregen we echter een opdoffer te verwerken. Na 13' kwamen we op achterstand nadat de bal onhoudbaar via de deklat voor bij Gert werd gekopt 1-0, we begonnen iets beter te voetballen en Jan knalde de bal even later staalhard op de kruising, maar het was weer Weelde
die 3 minuten na de openinggoal het tweede doelpunt van de wedstrijd scoorde 2-0. We bleven er echter voor gaan en noteerden nog enkele kansen van Jan en een reuze kans van onze coach Rony die vrijstaand met zijn linker ver naast het doel trapte. In de tweede helft kwamen we veel sterker uit de kleedkamer, na 10 minuten in de tweede helft werd Art Laurijssen onderuit gekegeld door de doelman van Weelde, wat slecht resulteerde in een gele kaart ! (Dit had een kantelmoment kunnen zijn in de wedstrijd moest de scheids rood getrokken hebben). Even later werd Art weggestuurd met een schitterende pas met de pure tip van Geert Stes, Art liet deze kans niet liggen en maakte koelbloedig de aansluitingstreffer. Maar enkele minuten later scoorde de thuisploeg de 3-1, onze spelers en staff begonnen zich meer en meer te ergeren in de wedstrijdleiding wat resulteerde in diverse gele kaarten (Art, Dennis L. en Jelle Krijnen). Er werd niet meer echt gevoetbald en in de laatste minuut van de wedstrijd maakte Weelde de 4-1,meteen ook kort daarna het eindsignaal. Gedaan zou je dan denken maar Kristoff Verschueren (aka handje Krikke 61) kreeg nog rood na de wedstrijd (voor zijn beklag te doen).

Op naar de volgende wedstrijd waar we de kampioen van vorig jaar ontvangen (Vlimmeren). Zaterdag 7/11/2015 om 14:30

Gert Martens - Jelle Krijnen - Tim Van Hemelen - Geert Stes - Rony Aerts - Stef Schalk - Wim Van Doninck - Art Laurijssen - Jan Geerts - Tom Laurijssen - Wouter Brees - Dennis Lambregts - Jonas Goris - Kristoff Verschueren.